- Veľmi chutný a jemný recept na syrovú bagetu, ktorá sa nevysuší ani na druhý deň, ak vám zostanú nejaké zvyšky. Aj za cenu pečenia sa to oplatí, pretože je to lacnejšie ako kupované v obchode a môžete do nich dať toľko ingrediencií, koľko chcete.
- Množstvo syra je na vás, my sme použili 250 g strúhaného syra. Ak ste sa ešte neodvážili piecť doma, tento recept stojí za vyskúšanie, je veľmi jednoduchý a nemôžete ním nič pokaziť. Je vynikajúco mäkká a hodí sa k rôznym jedlám, dokonca aj ako náhrada chleba.
Zloženie:
- 70 dkg hl. múky
- 5 dl vlažnej vody
- 10 g práškového droždia
- 1 čajová lyžička cukru
- 1,5 čajovej lyžičky soli
- 50 ml oleja
- 250 g strúhaného syra
Príprava:
Vo videu si môžete pozrieť, ako sa robí bageta, zapnite si aj titulky 🙂
Prajeme príjemnú prípravu a dobrú chuť!
Leave a Reply