Orechová lahôdka bez pridáneho cukru a bez múky, ktorá je hotová za pár minút!

Pre základ:
  • 2 plné ruky vlašských orechov
  • 1 hrsť mandlí
  • 2 polievkové lyžice kakaa
  • 10 ks. ďatlí
  • 3 polievkové lyžice strúhaného kokosu
  • 10 polievkových lyžíc vody
Na arašidový krém
  • 4 polievkové lyžice arašidového masla
  • 8 ks. ďatlí
  • 5 polievkových lyžíc kokosového oleja
Na pistáciový krém:
  • 4 polievkové lyžice pistáciového masla
  • 8 ks. ďatlí
  • 5 polievkových lyžíc kokosového oleja
  • 3 polievkové lyžice strúhaného kokosu

Postup:
  1. Všetky ingrediencie na základ dajte do mixéra a vymiešajte ich na homogénnu zmes. Ak chcete, môžete ďatle vopred namočiť do horúcej vody. Tentoraz som to neurobila, a preto som mala v koláči väčšie kúsky, ale vôbec to nevadilo.
  2. Zmes na základ rozotrite do malej formy a uhlaďte ju. Potom môžete pokračovať s orechovým krémom. Opäť všetko vložte do mixéra a opäť mixujte, kým zmes nebude homogénna a hladká. Rozotrite ju na základ a nechajte ju v chlade stuhnúť. Aby som proces urýchlila, rozhodla som sa pre mrazničku.
    Rovnakým spôsobom pripravte pistáciový krém a potom ho natrite na orechový krém.
  3. Nakoniec ho dostatočne vychlaďte, nakrájajte na plátky a podávajte.
DOBRÚ CHUŤ!

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*