Potrebujeme:
Na cesto:
- 6 bielkov
- 6 lyžíc cukru
- 100 g kokosu
- 100 g orechov
- 100 g polohr.múky
- Prášok do pečiva
Na krém:
- 6 žĺtkov
- 6 lyžíc cukru
- 2 lyžice masla
- smotana na šľahanie
- 2 čokolády na varenie
Postup:
- Z bielkov vymiešajte tuhý sneh. Zvyšok surovín zmiešajte v mise. Nakoniec pridajte opatrne sneh. Dajte na vymastený a vysypaný plech vymiešané cesto.
- Pečte na 190 stupňov po dobu 15 minút. Vyšľahajte si smotanu dotuha a dajte do chladničky. Teraz začnite na krém zahrievať žĺtky.
- Za stáleho miešania na miernom plameni pridajte aj zvyšné ingrediencie. Varte a vymiešajte do hustého krému. Ihneď odstavte.
- Na upečené cesto dajte tmavý krém. Navrch smotanu. Môžete posypať čokoládovými hoblinkami. Dobrú chuť!
Leave a Reply