Orechovo-kokosový koláč s jemným krémom! Obľúbite si ho už po prvom upečení!

Potrebujeme:
Na cesto:
  • 6 bielkov
  • 6 lyžíc cukru
  • 100 g kokosu
  • 100 g orechov
  • 100 g polohr.múky
  • Prášok do pečiva
Na krém:
  • 6 žĺtkov
  • 6 lyžíc cukru
  • 2 lyžice masla
  • smotana na šľahanie
  • 2 čokolády na varenie

Postup:
  1. Z bielkov vymiešajte tuhý sneh. Zvyšok surovín zmiešajte v mise. Nakoniec pridajte opatrne sneh. Dajte na vymastený a vysypaný plech vymiešané cesto.
  2. Pečte na 190 stupňov po dobu 15 minút. Vyšľahajte si smotanu dotuha a dajte do chladničky. Teraz začnite na krém zahrievať žĺtky.
  3. Za stáleho miešania na miernom plameni pridajte aj zvyšné ingrediencie. Varte a vymiešajte do hustého krému. Ihneď odstavte.
  4. Na upečené cesto dajte tmavý krém. Navrch smotanu. Môžete posypať čokoládovými hoblinkami. Dobrú chuť!
Zdieľajte tento super recept aj so svojími priateľmi. Určite sa potešia. Ďakujeme❤

Written By
More from redakcia
Jablkové rezy s vanilkovým pudingom: Šialene dobré!
Ingrediencie: 20 dkg masla 50 dkg polohr.múky štipka soli 20 dkg cukru...
Read More
Leave a comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *