PARÍŽSKY KRÉM: Fantastický do pečených aj nepečených dezertov!

Nielen na vianočné sviatky, ale aj kedykoľvek inokedy počas roka sa vám tento recept bude určite skvele hodiť.

Parížsky krém dotiahne vaše dezerty do absolútnej dokonalosti.

Neváhajte ho vyskúšať do tort, rolád, zákuskov, alebo len tak, napríklad s čerstvým ovocím.

Potrebujeme:

250 ml smotany na šľahanie
100 g kakaa
500 g masla
350 g kryštálového cukru

Postup prípravy nájdete na druhej stránke >

Written By
More from Redakcia
Keď vám lekár navrhne vyšetrenie na mamografe, povedzte mu TOTO.
Nedávno sme si pripomínali svetový deň rakoviny. Médiá opäť prišli so správami...
Read More
Leave a comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *