Pečená kuracia pečeň so zemiakmi: Chutné a lacné jedlo!

Zloženie:
  • 50 dkg kuracej pečene
  • 60 dkg zemiakov
  • 3 strúčiky cesnaku
  • majoránka
  • oregano
  • mleté paprikové korenie
  • soľ, korenie
  • olej

Príprava:
  1. Zemiaky ošúpeme, nakrájame na veľké kúsky a 5 minút varíme v korenenej vode, potom ich scedíme.
  2. Pečeň očistíme a varíme 5 minút, scedíme a pridáme k zemiakom, vložíme do vymasteného pekáča.
  3. Rozdrvený cesnak a korenie rozmiešajte v pol dl oleja a zalejte ním zemiaky a pečeň.
  4. Pečte v rúre vyhriatej na 180 °C približne 40 minút, občas otočte, aby boli všetky strany dobre prepečené.
Prajeme dobrú chuť! A ak sa Vám recept páči, zdieľajte ho aj so svojmi priateľmi na Facebooku.

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*