Ingrediencie:
- 4 malé kuracie prsia bez kože a kostí
- 1 čajová lyžička soli
- 1/2 čajovej lyžičky korenia
- 1 čajová lyžička údenej papriky
- 170g + 2 polievkové lyžice smotanového syra
- 1/3 šálky parmezánu
- 1/3 šálky syra feta
- 1 šálka nasekaného baby špenátu
- 1/4 šálky sušených paradajok balených v oleji
- 1 polievková lyžica masla na varenie
Postup:
- Kuracie prsia obalíme v koreninách zvnútra a zvonka.
- V malej miske zmiešajte smotanový syr, parmezán, syr feta, baby špenát a sušené paradajky.
- Plnkou naplňte kuracie prsia a pomocou špáradiel všetko pripevnite na miesto.
- Panvicu položte na stredný oheň. Pridajte maslo a po rozpálení aj kurča a opečte ho zo všetkých strán, kým nedosiahne vnútornú teplotu 165.
Prajeme dobrú chuť!
Leave a Reply