Plnené kuracie prsia: Tento recept obsahuje tú najkrémovejšiu a najchutnejšiu syrovo-špenátovú plnku obalenú v dokonale upečenom mäse!


Ingrediencie:
  • 4 malé kuracie prsia bez kože a kostí
  • 1 čajová lyžička soli
  • 1/2 čajovej lyžičky korenia
  • 1 čajová lyžička údenej papriky
  • 170g + 2 polievkové lyžice smotanového syra
  • 1/3 šálky parmezánu
  • 1/3 šálky syra feta
  • 1 šálka nasekaného baby špenátu
  • 1/4 šálky sušených paradajok balených v oleji
  • 1 polievková lyžica masla na varenie

Postup:
  1. Kuracie prsia obalíme v koreninách zvnútra a zvonka.
  2. V malej miske zmiešajte smotanový syr, parmezán, syr feta, baby špenát a sušené paradajky.
  3. Plnkou naplňte kuracie prsia a pomocou špáradiel všetko pripevnite na miesto.
  4. Panvicu položte na stredný oheň. Pridajte maslo a po rozpálení aj kurča a opečte ho zo všetkých strán, kým nedosiahne vnútornú teplotu 165.
Prajeme dobrú chuť!

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*