Prísady:
- 1 balenie hydinovej pečene
- 1 plechovka lúpaných paradajok
- 2 vajcia uvarené natvrdo
- 1 cibuľa
- olej
- soľ, mleté biele korenie, petržlenová vňať
- chlieb
Postup:
- Cibuľu a hydinovú pečeň nakrájajte na malé kúsky. Na panvici rozohrejte olej a opečte na ňom cibuľu do hneda. Vyberte z panvice a odložte na tanier. Do toho istého oleja vložte hydinovú pečienku a opekajte zo všetkých strán najviac 5 minút. Potom by mohla stvrdnúť a nebola by taká chutná. Hotovú pečienku a šťavu dajte do misy.
- Vajíčka nakrájajte na kúsky. Pridajte ich k pečeni spolu s odkvapkanými paradajkami a opečenou cibuľou. Všetko jemne roztlačte a premiešajte. Zmes dochuťte soľou a korením. Hotovú zmes natrite na plátky chleba, posypte nasekanou petržlenovou vňaťou, prípadne obľúbenou zeleninou a podávajte.
Leave a Reply