Prenádherná torta Red Velvet, ktorá schová do kapsy aj tie najdrahšie torty z cukrárne: 2 recepty na krémy, ktoré držia!

Krém č. 2

Potrebujeme:
400 g zmäknutého masla

200 g práškového cukru

1 vanilkový struk

600 g nátierky z čerstvého syra

Postup:

Maslo si vyšľaháme s cukrom a zrniečkami vanilky do peny. Postupne pridávame nátierku z čerstvého syra. Šľaháme len krátko (do spojenia), aby sa krémový syr nezrazil.

Upečené a vychladnuté korpusy rozrežeme vodorovne na polovice. Každý plát korpusu ozdobíme krémom pomocou cukrárskeho vrecka a ozdobného špici. Aby ste získali 6 kusov korpusu, je nutné upiecť si ešte jednu dávku Red Velvet korupusu. Takto získate 2 tortičky s dvoma poschodiami, alebo jednu vysokú tortu so štyrmi poschodiami.

 

 

Zdroj: iGurmet

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*