Pripravte si domáci chlieb BEZ MÚKY A DROŽDIA. Je zdravý a vydrží vám aj týždeň!

4.)Všetky zložky dôkladne premiešajte a nechajte odstáť na 2 hodiny.
5.) Zmes vložte do silikónového pekáča. Vložte ju do rúry a pečte 20-25 minút pri teplote 180°C.
6.) Vyberte chlieb zo silikónovej formy, prevráťte ho a potom ho položte na plech. Chlieb pečte ešte pol hodiny pri teplote 180 stupňov.
7.) Váš chutný chlebík je pripravený na to, aby ste ho zjedli. Prajeme vám dobrú chuť.

Tento lahodný domáci chlieb si určite vychutnáte vy aj vaša rodina! Recept je sám o sebe jednoduchý a takýto chutný chlieb v pekárni jednoducho nekúpite. Mimochodom, vydrží vám týždeň pri dobrom uskladnení.

Magdalena Paluchowska/bigstock.com

Nezabudnite zdieľať tento chutný recept aj s vašimi priateľmi.

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*