Pšeničná tráva, skutočná zázračná rastlina! Nemá žiadne vedľajšie účinky, ktoré by boli škodlivé pre zdravie!

Pšeničná tráva nie je liek. Nemá žiadne vedľajšie účinky, ktoré by boli škodlivé pre zdravie! Na každého pôsobí trochu inak. Vedúci predstavitelia Hippokratovho inštitútu zdravia v USA, naturopati Dr. Brian a Anna Maria Clementovci, považujú tento nápoj za prioritu zdravia.

Jej účinné látky majú pozitívny účinok na celý organizmus, pretože odbúravajú škodlivé látky v tele. Veľmi intenzívne detoxikuje.

Ako piť pšeničnú trávu?

Odporúča sa konzumovať nalačno! Organická šťava z pšeničnej trávy by sa mala konzumovať len čerstvo vylisovaná! Prvýkrát podľa osvedčených postupov vypite malé množstvo (asi 1 polievkovú lyžicu), pomaly popíjajte, po pol hodine môžete piť tekutiny, jesť.

V závislosti od stavu vášho tela môžete množstvo zo dňa na deň zvyšovať. Skúsenosti ukázali, že organická šťava z pšeničnej trávy je najsilnejším čistiacim prostriedkom, vďaka veľmi vysokému obsahu enzýmov okamžite reaguje s toxínmi. Pocit nevoľnosti naznačuje, že sa začal proces očisty.

Odporúča sa pravidelná konzumácia. Je možné, že obvyklé príznaky detoxikácie budú zosilnené. Sú to príznaky toho, že sa vaše telo čistí od nežiaducich látok, ktoré sa v ňom nahromadili za 20-30-40 rokov.

Vylisovanú šťavu nemožno skladovať ani v chladničke, pretože vysoký obsah enzýmov a bielkovín spôsobuje rozklad zložiek. Pite len čerstvé a nalačno, po pol hodine môžete piť tekutiny, neskôr môžete jesť.

Tu je niekoľko faktov o zelenom nápoji, ktoré presvedčia aj tých najväčších odporcov, aby zdvihli pohár!

  • Nápoje z pšeničnej trávy sú najlepším zdrojom prírodného chlorofylu. Aby ste však dosiahli najlepší účinok, musíte ho získať z čerstvých živých rastlín.
  • Lisovaná šťava z pšeničnej trávy obsahuje takmer 70 % chlorofylu, dôležitej zložky krvi. Molekula chlorofylu je veľmi podobná pigmentu nazývanému hemín, ktorý sa spája s rôznymi bielkovinami a vytvára hemoglobín. Tieto dve molekuly sa líšia len centrálnymi atómami, chlorofyl obsahuje horčík a hemín železo – zvyšok štruktúry je rovnaký.
  • Molekula chlorofylu využíva energiu absorbovaného slnečného svetla na výrobu sacharidov pomocou oxidu uhličitého a vody. Ide o proces fotosyntézy, pri ktorom sa voda a oxid uhličitý premieňajú na glukózu a iné sacharidy, ale je to aj základ života všetkých rastlín. Keďže rastliny sú základom potravy aj pre zvieratá a ľudí, fotosyntéza je pre nás nevyhnutná.
  • Chlorofyl obsahuje enzýmy a SOD (superoxiddismutázu), bielkovinu obsahujúcu meď, ktorá sa nachádza v zrelých červených krvinkách. Tento enzým rozkladá superoxidové radikály na prenosnejšiu formu, čo spomaľuje proces starnutia.

  • Chlorofyl je sám o sebe produktom svetla, takže obsahuje viac svetelnej energie ako ktorákoľvek iná živina.
  • Šťava z pšeničnej trávy obsahuje surový chlorofyl a po prechode črevným traktom nemá žiadne vedľajšie účinky. Navyše vedci zistili, že v žiadnom množstve nie je toxický pre zvieratá ani pre ľudí.
  • Veda dokázala, že chlorofyl brzdí rast škodlivých baktérií.
  • Antibakteriálne vlastnosti chlorofylu znamenajú, že sa môže používať zvonka aj zvnútra ako prírodná účinná látka.
  • Tekutý chlorofyl preniká do tkanív, čistí a obnovuje ich bunky.
  • Masti s obsahom chlorofylu majú upokojujúci účinok a môžu sa používať na liečbu širokej škály kožných ochorení: popálenín, štípancov, exsudatívnych alebo suchých ekzémov alebo dokonca uštipnutí hmyzom.
  • Dr. R. Redpath a J. C. Davis zistili, že chlorofyl umiestnený v dutinách má vysušujúci účinok, odstraňuje usadeniny, čo vedie k okamžitému zlepšeniu. Prechladnutie spojené s usadzovaním sa vyliečilo do 24 hodín.

  • chlorofyl čistí telo od nahromadených liečiv.
  • Chlorofyl neutralizuje toxíny v tele.
  • Chlorofyl pomáha čistiť pečeň.
  • Chlorofyl má priaznivý vplyv na hladinu cukru v krvi.
  • V časopise American Journal of Surgery (1940) Dr. Benjamin Gruskin odporúča chlorofyl pre jeho antiseptické účinky. V článku sa uvádzajú tieto klinické použitia: Na neutralizáciu streptokokových infekcií, podporu hojenia rán, regeneráciu transplantovaných tkanív, liečbu chronického zápalu prínosových dutín, boj proti chronickým infekciám a zápalom vnútorného ucha, redukciu kŕčových žíl a liečbu vredov na nohách, liečbu impetiga a iných šupinatých vyrážok, liečbu rán na konečníku, liečbu zápalu krčka maternice, kontrolu vaginálnych infekcií a zníženie brušného týfusu.
  • Vedec a výskumník Dr. Birscher nazval chlorofyl “koncentrovanou slnečnou energiou” a tvrdí, že “zvyšuje činnosť srdca, pôsobí na cievny systém, črevá, maternicu a pľúca”.

  • Nápoj z pšeničnej trávy rozpúšťa jazvy v pľúcach spôsobené kyslými plynmi. Účinok oxidu uhoľnatého je minimalizovaný urýchľujúcim účinkom chlorofylu na syntézu hemoglobínu.
  • Tak ako všetky zelené rastliny obsahujúce chlorofyl, aj pšeničná tráva obsahuje veľké množstvo kyslíka, ktorý je potrebný na optimálnu funkciu mozgu a ostatných tkanív.
  • Je to nutrične kompletné krmivo, ktoré udržiava životné funkcie potrebné pre rast a vývoj laboratórnych zvierat aj ľudí. Pšeničná tráva obsahuje tzv. trávny faktor, ktorý preukázateľne udržiava bylinožravé zvieratá nažive prakticky neobmedzene dlho.
  • Šťava z pšeničnej trávy je silnejším detoxikačným prostriedkom ako mrkvová šťava a šťava z inej zeleniny alebo ovocia.
    Energia uložená v škrobe pšeničnej trávy sa premieňa na jednoduché cukry a poskytuje rýchly zdroj energie. To je obzvlášť užitočné pre športovcov, pretože telo ho dokáže využiť za menej ako 20 minút ako nápoj a na extrakciu živín potrebuje minimum energie.

  • Keďže 1 unca šťavy z pšeničnej trávy zodpovedá takmer 1 kilogramu živín, prirodzene potláča mozgové centrá chuti do jedla.
  • Pšeničná tráva obsahuje celé spektrum vitamínov a minerálov spolu s desiatkami stopových minerálov a enzýmov.
  • Šťava z pšeničnej trávy je silným liekom, pretože obsahuje všetky známe minerály, vitamíny A, B komplex, C, E a K, je mimoriadne bohatá na bielkoviny a obsahuje 17 druhov aminokyselín, ktoré budujú bielkoviny.
  • Západní farmári, ktorí chovajú neplodné kravy a býky, ich kŕmia pšeničnou trávou, aby obnovili ich plodnosť (chlorofyl s vysokým obsahom horčíka produkuje enzýmy, ktoré obnovujú funkciu pohlavných hormónov).
  • Nápoj z pšeničnej trávy pomáha liečiť akné a po siedmich až ôsmich mesiacoch konzumácie jazvy zmiznú. Samozrejme, v kombinácii so správnou stravou.
  • Šťava z pšeničnej trávy pôsobí ako dezinfekčný prostriedok na telo a je účinná aj proti telesnému zápachu.
  • Zaradenie malého množstva šťavy z pšeničnej trávy do vášho jedálnička pomôže zabrániť vzniku zubného kazu.
  • Udržiavanie šťavy z pšeničnej trávy v ústach po dobu 5 minút pomôže zmierniť bolesť zubov. Odstraňuje toxíny z ďasien.
  • Bolesť hrdla – kloktajte šťavu z pšeničnej trávy.
  • Pri kožných ochoreniach, ako je ekzém alebo psoriáza, je nápoj z pšeničnej trávy vynikajúci.
  • Nápoj z pšeničnej trávy pomáha chrániť vlasy pred šedivením.

  • Pri hnisavých ochoreniach ústnej dutiny: na postihnuté miesto priložte namočenú pšeničnú trávu alebo pšeničnú trávu rozžujte a vypľujte.
  • Šťava z pšeničnej trávy podporuje trávenie.
  • Šťava z pšeničnej trávy je vynikajúci prostriedok na čistenie pokožky, ktorý absorbuje živiny cez pokožku. Počas kúpeľa si na telo naneste trochu zelenej šťavy a po 15-20 minútach ju opláchnite vlažnou vodou.
  • Šťava z pšeničnej trávy ako klystír lieči a detoxikuje steny hrubého čreva.

  • Pomáha zmierniť artritídu: namočte ponožku do pšeničnej trávy, priložte ju na boľavé miesto a zakryte plastovým vreckom.
  • Pri menších podráždeniach očí zmiešajte šťavu z pšeničnej trávy a čistú vodu v pomere pol na pol a nechajte si na očiach 15 – 20 minút pôsobiť vatové disky namočené v zmesi.
  • Na lupiny: vmasírujte 6 uncí šťavy z pšeničnej trávy do pokožky hlavy a nechajte pôsobiť 15 minút pod kúpacou čiapkou. Sprcha z pšeničnej trávy môže byť riešením problémov mnohých žien.
  • Pšeničná tráva môže pomôcť pri zápche, pretože jej vysoký obsah horčíka udržiava črevá otvorené.
  • Znižuje vysoký krvný tlak a posilňuje steny kapilár.
  • Čistí telo od ťažkých kovov.
  • Priaznivo pôsobí na všetky krvné dysfunkcie.
  • Ďalšou výhodou pšeničnej trávy je, že si ju môžete vypestovať vo svojom vlastnom dome už za týždeň alebo dva.
  • Neobsahuje lepok, pretože sa krája pred vzklíčením zrna.
  • Podľa Dr. Earpa Thomasa je “pšenica kráľom obilnín”. Zistil, že pridaním unce šťavy z pšeničnej trávy do fľaše fluoridovanej vody sa táto voda premení na neškodnú zlúčeninu fluoridu fosforečnanu vápenatého. Pri použití v umývacej vode zjemňuje pokožku tváre a rúk. Po pridaní do vody do kúpeľa má upokojujúci účinok. Zastavuje krvácanie, zmierňuje svrbenie a pomáha hojiť rany a akné.
  • Zistilo sa tiež, že úplne očisťuje ovocie a zeleninu, ktoré boli ošetrené chemikáliami.
  • A nakoniec – po vypití nápoja z pšeničnej trávy sa človek cíti silnejší, má lepšiu výdrž, obnovené zdravie a duchovnosť, čo prináša celkový pocit pohody pre telo aj dušu.
Podeľte sa o tento článok aj so svojimi priateľmi. Myslíme, že si to skutočne zaslúži…

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*