Recept na anjelské oči – výborná vianočná cukrovinka s jednoduchou prípravou.

Vyskúšajte tento osvedčený recept na malé koláčiky pečené v rúre a zdobené marmeládou. Na začiatku minulého storočia boli obľúbené tieto vianočné cukrovinky z masti, cukru a ďalších surovín.

Ingrediencie:

150 g hladkej múky
150 g práškového cukru
120 g masti
1 lyžička holandského kakaa
marmeláda
papier na pečenie
práškový cukor na posypanie

Postup:

Múku preosiatu na doske zmiešame s cukrom, pridáme masť izbovej teploty, vypracujeme cesto
Cesto rozdelíme na dve časti, do jednej zapracujeme ešte kakao.
Obe cestá necháme v sáčku v chladničke odpočinúť najmenej 2 hodiny, ale pokojne aj cez celú noc.

Pokračovanie receptu na druhej strane >

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*