Recept na anjelské oči – výborná vianočná cukrovinka s jednoduchou prípravou.

Vyskúšajte tento osvedčený recept na malé koláčiky pečené v rúre a zdobené marmeládou. Na začiatku minulého storočia boli obľúbené tieto vianočné cukrovinky z masti, cukru a ďalších surovín.

Ingrediencie:

150 g hladkej múky
150 g práškového cukru
120 g masti
1 lyžička holandského kakaa
marmeláda
papier na pečenie
práškový cukor na posypanie

Postup:

Múku preosiatu na doske zmiešame s cukrom, pridáme masť izbovej teploty, vypracujeme cesto
Cesto rozdelíme na dve časti, do jednej zapracujeme ešte kakao.
Obe cestá necháme v sáčku v chladničke odpočinúť najmenej 2 hodiny, ale pokojne aj cez celú noc.

Pokračovanie receptu na druhej strane >

Written By
More from Redakcia
Tvarohovo-jahodový dezert u našich starých čias: Deti sa idú za ním potrhať!
Budeme potrebovať: 200 g jahôd 500 g tvarohu 2 lyžice kávy pol...
Read More
Leave a comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *