Recept na vláčny jablkový perník, ktorý vydrží dlho čerstvý. Ideálny ku čaju alebo kávičke.

Perník je vďačný najmä čo sa týka času prípravy a svojej jednoduchosti. Pri príprave zašpiníte jednu misu a do cesta môžete pridať čokoľvek ako mrkvu, cuketu, maliny, alebo ako v našom prípade jablká. Ak ich máte nazvyš, nastrúhajte ich do cesta a získate vláčny perník, ktorý vydrží dlho čerstvý.

Ingrediencie:

600g polohrubej múky
400g cukru
6PL kakaa
200ml olej
200ml mlieka
4 vajcia
5 – 6 jabĺk
2KL jedlej sódy
2KL perníkového korenia

Postup na prípravu nájdete na druhej strane >

Written By
More from Redakcia
Chrumkavé škoricové osie hniezda s banánmi, ktoré si zamilujete už po prvom súste!
Jemné nadýchané cesto, bohatá vôňa škorice, sladké banány a krémová poleva…dokonalý dezert...
Read More
Leave a comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *