Takto pripravené kuriatko ste ešte nejedli! Položte ho na kyslú kapustu a dajte piecť, je to lahôdka nad lahôdky…

Tip na perfektné rýchly obed pripravený za 15 minút. Mňa by takáto kombinácia asi nikdy nenapadla, ale moja sestra, ktorá bola na dovolenke na Slovensku nám toto jedlo urobila raz v nedeľu na obed a od tej doby sme si to zamilovali.

Kuracie stehienka s kyslou kapustou dostanú fantastickú chuť. Ak chcete vylepšenú verziu, podlejte 30 minút pred dopečením šľahačkou!

Čo budeme potrebovať:

kuracie stehná
1 kg kapusty – ideálne domáce
masť
korenie na pečené kura
rasca celá
korenie

Postup prípravy nájdete na druhej stránke >

Leave a comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *