Ten najlepší čokoládový krém: Vhodný do koláčov, zákuskov a ako plnka do torty. Ak pridáte ovocie, môžete si na ňom pochutiť len tak!

Postup prípravy:

Dve celé vajcia vymiešajte s dvoma lyžicami múky, lyžicou kakaa a troma lyžicami cukru. Toto všetko zalejte mliekom, prisypte vanilkový cukor a na miernom ohni pomaly priveďte do varu. Za stáleho miešania vám začne krém hustnúť. Akonáhle bude hustejší, odstráňte ho z ohňa a miešajte, kým sa neochladí. Potom pridajte kocku masla a zmes vymiešajte do hladka. Takto pripravený krém môžete vychladnutý dávať do koláčov a zákuskov. Ak chcete, aby bol krém viac čokoládový, pridajte do mlieka 50 g horkej čokolády. Bude fantastický. Prajeme dobrú chuť!

Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku!

zdroj: civilhir.net

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*