Tento recept na palacinky mám z jednej reštaurácie: Stačí pridať jednu TAJNÚ INGREDIENCIU a budú nadýchané a jemné ako pavučinka.

Tieto palacinky sú skutočne vynikajúce. Stačí, keď vynecháte mlieko a stavíte na fintu, ktorú používajú aj šéfkuchári v tých lepších reštauráciách.

Čo budeme potrebovať:

  • 500 g kefíru
  • 2 hrnčeky polohrubej múky
  • 2 vajcia (rozdelené na bielky a žĺtky)
  • štipku soli
  • cukor podľa chuti
  • 1 lyžičku sódy
  • rastlinný olej

Postup prípravy nájdete na strane 2 >

Written By
More from Redakcia
Najjemnejšia ľahká LETNÁ PIŠKÓTA s ovocím a tvarohom, na ktorej budete fičať celé leto!
Ingrediencie Cesto: 6 vajec 6 polievkových lyžíc práškového cukru 5 polievkových lyžíc...
Read More
Leave a comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *