Tvarohový koláčik s bielou čokoládou: Potrebovať budete len týchto 6 vecí!

Aj keď tento pokrm už názvom prezrádza, že pôjde o niečo pečené, prekvapí vás svojou delikátnou chuťou a konzistenciou jemnučkou ako obláčik. Nadýchaný dezertík, ktorý je plný sviežeho tvarohu dopĺňa sladučká biela čokoláda, ktorá sa k tomuto receptu dokonale hodí. Vyskúšajte si pripraviť túto úžasnú pochúťku podľa nasledujúceho receptu, ktorý si vďaka jeho jednoduchosti a skvelému výsledku zamilujete.

Na prípravu tvarohového koláča je najlepšie použiť hrudkovitý tvaroh a kyslú smotanu s obsahom tuku 15%. Smotanu môžeme nahradiť i plnotučným mliekom. Tvaroh pred použitím dôkladne preosejte cez sito, aby ste dosiahli čo najjemnejšiu sypkú konzistenciu.

Budeme potrebovať:

250 g tvarohu

2 polievkové lyžice krupice

1 vajce

100 ml mlieka

2 polievkové lyžice cukru

50 g bielej čokolády

Postup prípravy na druhej strane >

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*