
Ingrediencie
- – 5 vajec
- – 5 lyžíc kryštálového cukru
- – 5 lyžíc polohrubej múky
- – 3 lyžice vody
- – 3 lyžice oleja
- – 1 balenie prášku do pečiva
Na krém
- – 2 sáčky vanilkového pudingu
- – 2 sáčky čokoládového pudingu
- – 250 g práškového cukru
- – 1 liter mlieka
- – 250 g margarínu
Na polevu
- – 250 ml smotany
- – 100 g horkej čokolády
Postup
- Najskôr si pripravíme cesto – zmiešame si všetky ingrediencie. Vytvoríme jednotnú zmes. Dáme do formy a pečieme v rúre na 180 stupňov po dobu 20 minút. Už studené cesto si rozdelíme na polovicu.
- Teraz si pripravíme krém – najskôr si pripravíme čokoládový aj vanilkový puding dohromady. Pridáme mlieko a cukor. Mal by nám vzniknúť hustý krém. Na záver už len vmiešame margarín.
- Jednu polovicu cesta zalejeme krémom a priložíme na ňu druhú polovicu, tú zalejeme mliekom a pridáme zvyšok krému.
- Teraz si pripravíme polevu – smotanu si zohrejeme a pridáme horkú čokoládu. Počkáme kým sa čokoláda neroztečie. Polevu navrstvíme na vrch dezertu a máme hotovo.
Leave a Reply