Vajíčka plnené reďkovkou a nakladanou uhorkou: Výborné predjedlo!

Ingrediencie:

 

  • 5 vajec L.
  • pol zväzku pažítky
  • 2 menšie uhorky
  • 2 väčšie reďkovky
  • 1-2 polievkové lyžice majonézy
  • soľ a korenie podľa chuti

Príprava:
  1. Uvarené vajcia ošúpeme a prekrojíme na polovice. Do misky dáme žĺtky a roztlačíme ich vidličkou.
  2. Reďkovku a uhorky nakrájajte na malé kocky. Nasekajte pažítku. K nastrúhaným žĺtkom pridáme nakrájanú zeleninu, pričom si necháme na ozdobu trochu pažítky. Dochutíme soľou a korením. Dôkladne premiešame s majonézou.
  3. Hotovú plnku dáme lyžičkou k bielkom, pouklad=ame na tanier alebo tacku a ozdobíme zvyšnou pažítkou.

Dobrú chuť!

Zdieľajte tento rýchly recept  aj s ostatnými:).

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*