Výborná bublanina s jahodami a tvarohom: Lahodný koláčik, ktorý je chutný a hneď hotový. Pochutná si na ňom celá rodina.

Potrebujeme:
  • 2 šálky polohrubej múky
  • 1 šálka práškového cukru
  • 1 1/2 šálky mlieka
  • 1/2 šálky oleja
  • 4 celé vajcia
  • 1 prášok do pečiva
Na náplň:
  • 1 mäkký tvaroh
  • Kryštálový cukor podľa chuti
Ďalej:
  • Jahody – umyté a nakrájané

Postup:
  1. Piškótový koláč pripravíte veľmi jednoducho. Vajcia vyšľaháme s cukrom do peny, pridáme olej a mlieko a nakoniec vmiešame suché prísady – preosiatu múku, prášok do pečiva a vypracujeme jednotné cesto. Cesto vylejte na vymastený a múkou vysypaný plech alebo na papier na pečenie.
  2. Na náplň jednoducho vyšľahajte tvaroh s cukrom a navrstvite na piškótu. Na vrch položte kúsky jahôd a upečte. Pečieme v rúre vyhriatej na 180 stupňov približne 30 minút, alebo kým okraje koláča nezružovejú.
RÝCHLE, JEDNODUCHÉ A VEĽMI DOBRÉ! 🙂
DOBRÚ CHUŤ!

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*