Zmrazte citrón. Môže vám to zachrániť život!

Podľa výskumníkov a vedcov sa látka, ktorá zabíja rakovinové bunky v citrónoch, nenachádza primárne v šťave, ale skôr v kôre, jadre a dužine. Napriek tomu jeme len šťavu.

Vyššie uvedené je jedným z hlavných a najdôležitejších dôvodov, prečo mať citróny stále v mrazničke, čo je okrem prevencie rakoviny užitočné aj na mnohé iné veci! Kyselina citrónová v citrónoch je oveľa účinnejšia ako lieky proti rakovine.

Tajomstvo spočíva v tom, že zabíja rakovinové bunky bez poškodenia zdravých buniek. Mnohí ľudia si myslia, že antioxidanty a vitamíny v citrónoch sa nachádzajú v citrónovej šťave, ale nie je to tak! Citrónová kôra, semienka a dužina sú najzdravšie, ale my ich vždy vyhadzujeme do koša.

Prečo zmraziť?

Vzhľadom na vyššie uvedené skutočnosti musíme citrónovú kôru nejako zachrániť, aby bola jedlá a riešením je zmrazenie. Najskôr je potrebné šupku dezinfikovať od chemikálií, čo možno urobiť pomocou jedlej sódy a jablčného octu.

Citrón nakrájajte na plátky a vložte ho do mrazničky. Počkajte, kým úplne zmrzne, potom ho vyberte a nastrúhajte na strúhadle. Po zmiešaní s akýmkoľvek nápojom poskytuje dokonalú ochranu pre celé telo.

Zdieľajte tento super tip aj so svojimi priateľmi a rodinou.

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*