Tu je najjednoduchší spôsob konzervovania!
Je to veľmi užitočné, pretože v zime môžete pripravovať rôzne jedlá, ale môžete jesť takto konzervované paradajky aj surové.
Tu je návod na rýchlu a jednoduchú prípravu!
- Pripravte si potrebné ingrediencie: zrelé paradajky, veľké a čisté hrnce, sterilizované poháre, lievik, naberačku. Môžete použiť aj čerstvé bylinky podľa chuti, bazalku, oregano, cesnak atď.
- Druhým krokom je odstránenie šupky z paradajok. Je to potrebné na odstránenie šupky z paradajok. Paradajky umyte, šupku mierne narežte do tvaru písmena X a potom ich na niekoľko minút vložte do vriacej vody. Keď sa začnú variť, odlúpnu sa zo šupky. Paradajky bez šupky nakrájajte na kocky a rozmixujte ich.
- Konzervovovanie. Do každej nádoby pridajte pol čajovej lyžičky soli, pretože soľ sa postará o konzerváciu. Vrchnú časť nádoby poriadne otočte a potom ju vložte do hrnca s vriacou vodou. Nedávajte do hrnca príliš veľa vody, len do polovice objemu pohárov. Poháre nechajte v horúcej vode pol hodiny a potom ich preložte do hrnca naplneného vodou izbovej teploty. Po 20 minútach poháre vyberte a uložte ich do špajze.
Podeľte sa o tento tip aj so svojimi priateľmi a rodinou.
Leave a Reply