3 rýchle a jednoduché kroky pre najlepší spôsob konzervovania paradajok!

Tu je najjednoduchší spôsob konzervovania!

Je to veľmi užitočné, pretože v zime môžete pripravovať rôzne jedlá, ale môžete jesť takto konzervované paradajky aj surové.

Tu je návod na rýchlu a jednoduchú prípravu!

  1. Pripravte si potrebné ingrediencie: zrelé paradajky, veľké a čisté hrnce, sterilizované poháre, lievik, naberačku. Môžete použiť aj čerstvé bylinky podľa chuti, bazalku, oregano, cesnak atď.
  2. Druhým krokom je odstránenie šupky z paradajok. Je to potrebné na odstránenie šupky z paradajok. Paradajky umyte, šupku mierne narežte do tvaru písmena X a potom ich na niekoľko minút vložte do vriacej vody. Keď sa začnú variť, odlúpnu sa zo šupky. Paradajky bez šupky nakrájajte na kocky a rozmixujte ich.

  1. Konzervovovanie. Do každej nádoby pridajte pol čajovej lyžičky soli, pretože soľ sa postará o konzerváciu. Vrchnú časť nádoby poriadne otočte a potom ju vložte do hrnca s vriacou vodou. Nedávajte do hrnca príliš veľa vody, len do polovice objemu pohárov. Poháre nechajte v horúcej vode pol hodiny a potom ich preložte do hrnca naplneného vodou izbovej teploty. Po 20 minútach poháre vyberte a uložte ich do špajze.
Podeľte sa o tento tip aj so svojimi priateľmi a rodinou.

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*