Toto zatieni všetky ostatné dezerty! Švajčiarska roláda – HURIKÁN – takúto dobrotu ešte vaše návštevy nejedli!

Táto roláda je v priereze skutočne ako oko hurikánu. Okrem toho, že naozaj krásna, tak aj nesmierne chutí. Všetci pri krájaní zataja dych!

Potrebujeme:

140 ml mlieka

7 g kakaa

80 ml oleja

80 g hladkej múky

15 g sušeného mlieka (prášok)

1/2 bal vanilkového cukru

štvrť lyžičky soli

110 g kryštálového cukru

1/2 lyžicu kypriaceho prášku

6 vajec

Krém:

Mascarpone s cukrom a trochou smotany (ale môžete použiť akýkoľvek krém, stačí úplne jednoduchý)

POSTUP prípravy sa nachádza na druhej stránke >

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*