Toto zatieni všetky ostatné dezerty! Švajčiarska roláda – HURIKÁN – takúto dobrotu ešte vaše návštevy nejedli!

Táto roláda je v priereze skutočne ako oko hurikánu. Okrem toho, že naozaj krásna, tak aj nesmierne chutí. Všetci pri krájaní zataja dych!

Potrebujeme:

140 ml mlieka

7 g kakaa

80 ml oleja

80 g hladkej múky

15 g sušeného mlieka (prášok)

1/2 bal vanilkového cukru

štvrť lyžičky soli

110 g kryštálového cukru

1/2 lyžicu kypriaceho prášku

6 vajec

Krém:

Mascarpone s cukrom a trochou smotany (ale môžete použiť akýkoľvek krém, stačí úplne jednoduchý)

POSTUP prípravy sa nachádza na druhej stránke >

Written By
More from Redakcia
Krehký čokoládovo tvarohový koláčik, zmizne zo stola vždy za pár sekúnd!
Suroviny: Tvarohový krém: 300 g kravský tvaroh  ( krémový ) 150 g...
Read More
Leave a comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *