
Sušienková torta s bielou náplňou a čokoládovou polevou je jednoduchá na prípravu a nevyžaduje pečenie.
Ingrediencie:
- 700 ml mlieka
- 230 g sladkej šľahačky
- 100 g instantného vanilkového pudingu
- 450 g sušienok petit
- 450 g rozpustenej čokolády na polevu
Recept na sušienkovú tortu:
- Pri príprave koláča zmiešajte mlieko, šľahačku a puding v strednej miske, kým sa dobre nespoja. Na spodok panvice poukladáme jednu vrstvu sušienok.
- Polovicu pudingovej zmesi rovnomerne rozotrieme na sušienky, potom poukladáme ďalšiu vrstvu sušienok a zvyšnú pudingovú zmes.
- Na vrch položte poslednú vrstvu sušienok. Vložte do chladničky na 30 minút. Vychladnutý koláč potrieme rozpustenou čokoládou.
- Pred podávaním opäť prikryte plastovou fóliou a nechajte vychladnúť aspoň 3,5 hodiny. Dobrú chuť!
Nezabudnite tento recept zdieľať aj so svojimi priateľmi.
Foto: prt scr / yt / allrecipes
Leave a Reply