Báječný babičkin koláč podľa starého tradičného receptu, ktorý sa u nás dedí už generácie.

Suroviny:

Puding:

čokoládový puding – prášok 40  g
polotučné mlieko 1.5% 400  ml
kryštálového cukru 6  lyžíc

Tvarohová náplň:

tvaroh jemný 40 – 45% tuku na 250  g
vanilkový cukor 24  g
kukuričný škrob 1  polievkovú lyžicu

Lekvárová náplň:

višňový džem 200  g
škoricový cukor 12  g

Cesto:

žĺtok 5  ks
kryštálového cukru 240  g
polotučné mlieko 1.5% 100  ml
múka polohrubá 300  g
prášok do pečiva 12  g
slnečnicový olej 100  ml
vaječný bielok  5  ks
soľ,  1  štipka
Kakao  1.5  lyžice

Postup prípravy na druhej strane >

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*