Utorok:
Raňajky: tri plátky nízkotučného tvrdého syra, paradajka, uhorka, nesladený čaj
Desiata: jeden banán
Obed: pečený losos alebo chudé mäso, dusený kel alebo dusená kapusta
Olovrant: pohár nízkotučného acidofilným
Večera: cottage syr, zelenina
Streda:
Raňajky: šalát z čerstvého ovocia s lyžičkou medu, čerstvá ovocná šťava
Desiata: dve malé parenice, paprika
Obed: zeleninový šalát s kuracím mäsom
Olovrant: dve vajcia natvrdo, reďkovka
Večera: pečené zemiaky s dresingom z kyslej smotany a byliniek
Štvrtok:
Raňajky: dva krajce celozrnného chleba s čerstvým syrom, čierna káva bez cukru a mlieka
Desiata: jogurtové mlieko, môže byť ovocné
Obed: omeleta so zeleninou, bez syra, zeleninový šalát
Olovrant: tri plátky sušenej šunky, kaleráb
Večera: dusená zelenina, malá grahamová žemľa
Piatok:
Raňajky: nízkotučný tvaroh s čerstvým ovocím a lyžičkou škorice, stopercentnú ovocná šťava
Desiata: celozrnná žemľa s trochou rastlinného margarínu a listovým šalátom
Obed: šalát z bezvaječných cestovin so zeleninou a s jogurtovým dresingom
Olovrant: kefír bez príchute
Večera: pečená alebo grilovaná zelenina, cottage syr s chilli
Sobota:
Raňajky: grahamový rožok s troškou rastlinného tuku, nesladený čaj
Desiata: pomaranč
Obed: hustá zeleninová polievka s zemiaky, bez múky
Olovrant: ovčí syr, paradajka, paprika
Večera: dusený špenát, vajíčko natvrdo
Nedeľa:
Raňajky: krajec celozrnného chleba s bylinkovým tvarohom, káva bez mlieka a cukru
Desiata: acidofilné mlieko, môže byť ovocné
Obed: pečené hydinové mäso alebo ryba, šalát z čerstvej zeleniny
Olovrant: grapefruit
Večera: mäsový vývar so zeleninou a mäsom, bez cestoviny
Leave a Reply