Do otvorenej rúry dal jablko! Neuveríte, prečo to urobil: Je to jednoducho perfektný nápad!

Na svete je toľko užitočných kuchynských trikov, že keby sme sa aspoň niektoré z nich naučili, náš život by bol oveľa jednoduchší. Tu sú niektoré metódy prírodnej domácej vône, ktoré sa môžete naučiť. Veľmi zaujímavé!

V reklamách sa objavuje veľa veľmi zaujímavých vôní do domácnosti, ale často sa ani nevieme rozhodnúť, ktorú z nich si vybrať. Aj keď sa nám podarí nejako si vybrať, niekedy po tom, čo si ich vezmeme domov a vyskúšame, nedostaneme to, čo sme očakávali.

Okrem toho musíme brať do úvahy skutočnosť, že čistiace a “voňavkárske” výrobky v obchodoch obsahujú veľa škodlivých látok. Z dlhodobého hľadiska môžu mať závažný negatívny vplyv na naše zdravie. Využime dary prírody a vyrobme si doma vlastné vône.

Nasledujúce spôsoby výroby vône sú veľmi jednoduché a takmer nič nestoja.

Zbaviť sa nepríjemných pachov v kuchyni je ťažké, ale nie nemožné. Naplňte malú misku trochou vody, pridajte čajovú lyžičku soli, niekoľko kúskov citróna a pomaranča a varte na miernom ohni pol hodiny.

Môžete pridať klinčeky, škoricu alebo po odstavení z ohňa niekoľko kvapiek esenciálneho oleja. Táto metóda zabraňuje prenikaniu nepríjemných pachov do stien, nábytku a tkanín vášho domova, pretože zmes pachy absorbuje.

Môže byť veľmi účinná aj pri varení rýb. Iný spôsob je dať do misky rôzne bylinky, napr. rozmarín, citrónovú trávu, šalviu, mätu atď., pridať trochu vody a položiť ju na sporák alebo na radiátor.

Po pečení dajte do horúcej rúry celé jablko, najlepšie ošúpané, do žiaruvzdornej misky. Jablko bude veľmi príjemne voňať, keď bude v horúcej z rúre, čím sa zbavíte všetkých nepríjemných pachov.

Vyskúšajte!

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*