Dokonalý tvarohový krém: Perfektný na torty, zákusky, koláče alebo len tak na lyžičku!

Dá sa jesť s ovocím, ako náplň do zákuskov, ale aj s nepečený sušienkovým cestom. Môžete ho ale kľudne jesť aj celkom samotný, napr. ako studené poháre s ovocím.

Potrebujeme:

  • 175 g masla
  • 325 g tvarohu
  • 90 g práškového cukru
  • 65 g kondenzovaného mlieka
  • 1 vanilkový cukor
  • 1 lyžička koňaku alebo dezertného vína

Postup:

Zmäknuté maslo vymiešame s cukrom a vanilkovým cukrom, potom po častiach pridávajte kondenzované mlieko, stále miešajte. Tvaroh pretlačte cez sito a pridajte do krému. Znovu premiešajte. Na záver môžete pridať koňak, ale nemusíte.

Prajeme dobrú chuť! 🙂

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*