IBA 2 ingrediencie na čokoládovú penu za 15 minút: Lepšiu ste ešte nemali!

  • Čokoládová pena je jemne pripravené sladké jedlo. Normálne má hladkú, ľahkú a vzdušnú textúru, ktorá sa vytvára vyšľahaním smotany alebo vaječných bielkov, ktoré obsahuje veľa vzduchových bublín a pena je ľahká.
  • Ale v závislosti od spôsobu výroby sa textúra peny môže líšiť od svetlej a vzdušnej po hustú a krémovú. V tomto videu som sa podelil o recept na mierne hustú a krémovú čokoládovú penu.
Ingrediencie:
  • 200 g tmavej čokolády
  • 400 ml smotany na šľahanie

Postup:

Dobrú chuť! 💗 Podeľte sa o tento super dezert aj s ostatnými :).

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*