IBA 2 ingrediencie na čokoládovú penu za 15 minút: Lepšiu ste ešte nemali!

Čokoládová pena je jemne pripravené sladké jedlo. Normálne má hladkú, ľahkú a vzdušnú textúru, ktorá sa vytvára vyšľahaním smotany alebo vaječných bielkov, ktoré obsahuje veľa vzduchových bublín a pena je ľahká. Ale v závislosti od spôsobu výroby sa textúra peny môže líšiť od svetlej a vzdušnej po hustú a krémovú. V tomto videu som sa podelil o recept na mierne hustú a krémovú čokoládovú penu.

Ingrediencie:
  • 200 g tmavej čokolády
  • 400 ml smotany na šľahanie

Postup:

Dobrú chuť! 💗 Podeľte sa o tento super dezert aj s ostatnými :).

Written By
More from redakcia
Vynikajúci čokoládovo-rumový koláč s orieškami: Jasná voľba pre všetkých maškrtníkov!
Ingrediencie: 35 dkg cukru 10 lyžíc vody 20 dkg mletých vlašských orechov...
Read More
Leave a comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *