Nátierka z údeného mäsa, ktorú máte hotovú za pár minút!

Prísady
  • približne 150 g údené mäso, varené
  • 1 PL (domáca) chrenová pasta
  • 1 PL horčica
  • Smotanový syr
  • Soľ a korenie
Postup
  1. Údené mäso pomeľte na mäsovom mlynčeku a zmiešajte s ostatnými prísadami. Nakoniec dochuťte soľou a korením.
  2. Podávajte s čerstvým chlebom. Rýchlo si tak pripravíte chutné raňajky alebo večeru.
DOBRÚ CHUŤ!
Written By
More from redakcia
Týmto potravinám sa radšej vyhnite, ak máte veľkú bolesť kĺbov! Môžu ju totiž ešte zhoršiť!
Bolesť kĺbov môže negatívne ovplyvniť vykonávanie aj bežných každodenných činností. Mnohí ľudia...
Read More
Leave a comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *