Sušienková torta s bielou plnkou poliata čokoládou, dokonalosť!

Sušienková torta s bielou náplňou a čokoládovou polevou je jednoduchá na prípravu a nevyžaduje pečenie.

Ingrediencie:

  • 700 ml mlieka
  • 230 g sladkej šľahačky
  • 100 g instantného vanilkového pudingu
  • 450 g sušienok petit
  • 450 g rozpustenej čokolády na polevu

Recept na sušienkovú tortu:

  1. Pri príprave koláča zmiešajte mlieko, šľahačku a puding v strednej miske, kým sa dobre nespoja. Na spodok panvice poukladáme jednu vrstvu sušienok.
  2. Polovicu pudingovej zmesi rovnomerne rozotrieme na sušienky, potom poukladáme ďalšiu vrstvu sušienok a zvyšnú pudingovú zmes.
  3. Na vrch položte poslednú vrstvu sušienok. Vložte do chladničky na 30 minút. Vychladnutý koláč potrieme rozpustenou čokoládou.
  4. Pred podávaním opäť prikryte plastovou fóliou a nechajte vychladnúť aspoň 3,5 hodiny. Dobrú chuť!

Nezabudnite tento recept zdieľať aj so svojimi priateľmi.

 

Foto: prt scr / yt / allrecipes

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*