Na koláč potrebujete:
- 150 g sušienok
- 250 g margarínu
- 250 g čokolády
- 150 g práškového cukru
- 7 vajec
- 2 smotany na šľahanie
Príprava:
- Margarín vyšľaháme so 75 g práškového cukru do peny. Čokoládu rozpustíme s trochou vody, vychladnutú ju pridáme k margarínu a miešame, kým nevznikne homogénna zmes.
- V jednej miske vyšľaháme bielka a v druhej žĺtky so 75 g práškového cukru. Zmiešajte vaječné žĺtky a bielka a dobre vyšľahajte, potom nalejte do margarínovej zmesi a šľahajte, kým nevznikne jemný krém.
- Na plech poukladajte sušienky, ktoré boli predtým namočené v mlieku. Na sušienkový základ dáme plnku.
- Zvlášť vyšľaháme dve šľahačky podľa návodu a natrieme na vrch.
DOBRÚ CHUŤ a nezabudnite recept zdieľať aj so svojimi priateľmi. 🙂
Leave a Reply