Blahodarný elixír, ktorý podľa expertov dokáže omladiť aj o celých desať rokov!

Vráskam sa nikto z nás nevyhne, ale stále to ešte neznamená, že sa ich tvorba nedá aspoň výrazne spomaliť. Napríklad s pomocou ryže! Jej vonkajšie použitie taktiež vyrovnáva tón pleti, pomáha na akné a zlepšuje vzhľad jaziev.

Ryža je jednou z najstarších a najdôležitejších plodín. Aj vy k nej máte veľmi kladný vzťah? S ohľadom na to, že tvoria neodmysliteľnú súčasť jedálnička polovice svetovej populácie, to nie je príliš prekvapujúce.

Ako ale nakladáte s vodou, v ktorej ju pripravujete? Ešte ste ju nezahrnuli do bežnej kozmetickej rutiny? Tak to ste o veľa prišli!

Elixír dostupný pre každého

Ryža sama o sebe obsahuje mnoho prospešných látok, medzi ktorými nechýba ani vitamín E, kyselina linolová a unikátny vitamín skupiny B inositol. Sprostredkováva však aj chemickú zlúčeninu zvanú skvalen, ktorá sa za účelom silnejšej efektivity bežne pridáva do vakcín renomovaných farmaceutických firiem. Aj z týchto dôvodov jej zloženie pôsobí na pokožku ako blahodarný elixír, ktorý podľa niektorých expertov dokáže omladiť o celých desať rokov.

Chcete poznať všetky kozmetické účinky drobných zrniečok, ktoré konzumujete spolu s mäsom, strukovinami, hubami alebo zeleninou? Tu ich máte čierne na bielom.

Jedno riešenie na veľa problémov
  • Vonkajšie použitie menovanej plodiny nielenže stimuluje produkciu kolagénu, čím preukázateľne spomaľuje tvorbu vrások i ďalších prejavov starnutia, taktiež chráni pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi, a to vrátane UV žiarenia.
  • Prisudzujú sa mu aj zásluhy v podobe podpory krvného obehu, rýchlejšej regenerácie, regulácie kožného mazu a likvidácie pigmentových škvŕn.

Dermatologické štúdie tiež potvrdzujú, že ryžové ošetrenie zlepšuje vzhľad jaziev, prispieva k liečbe akné a zmenšuje rozšírené póry. Znie to ako niečo, čo by ste uvítali aj na vašej tvári? Tak to si rýchlo prichystajte masku, predsa načo zbytočne otáľať…

Dokonalý vzhľad s minimálnym úsilím
  1. Na prípravu budete potrebovať štyri polievkové lyžice ryžovej vody (teda vody, v ktorej ste túto obilninu varili), ďalej jednu lyžicu mlieka a rovnaké množstvo medu.
  2. Premiešaním týchto ingrediencií vznikne omladzujúca zmes, ktorej ideálna doba pôsobenia je nejakých 15 minút, potom je čas na oplach. Keď si na túto skrášľujúcu procedúru urobíte priestor každých sedem dní, výsledky na seba nenechajú dlho čakať.
Zdieľajte aj so svojimi priateľmi.

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*